نوشته شده توسط : admin

استانبول تنها شهری در جهان است که دو قاره را به یکدیگر متصل کرده است و از طرفی اینطور به نظر میرسد که شهر استانبول به وسیله طبیعت به گونه ای طراحی شده است که پایتخت دنیا باشد. شهر استانبول توسط آب های نیلگون بوسفروس به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم شده است. تنگه بوسفروس کانالی است که دریای مرمره (Sea of Marmara) را به دریای سیاه (Black Sea) متصل می کند و نقش یک مرز تاریخی بین اروپا و آسیا را ایفا می کند و با تهیه بلیط ارزان استانبول می توانید سفر خود را به این شهر تاریخی آغاز کنید. کشور ترکیه جمعیتی بالغ بر 80 میلیون نفر را دارا است که 15 میلیون نفر این جمعیت در شهر استانبول زندگی می کنند. استانبول دارای چندین و چند فروشگاه، مسجد، موزه، رستوران، بازار و کافه می باشد.

1 - مسجد آبی

این مسجد به دلیل رنگ آبی خود توسط بازدید کنندگان به اسم مسجد آبی شناخته می شود اما در واقع اسم اصلی این مسجد "مسجد سلطان احمد" است که در سال 1616 به دستور سلطان احمد ساخته شده است. امروزه هنوز از این مسجد استفاده می شود به این صورت که روزانه 5 بار داخل این مسجد نماز خوانده می شود و در مدت زمانی که نماز خوانده می شود درهای این مسجد بسته است اما در زمان های دیگر درهای این مسجد به روی عموم باز است. ورود به این مسجد کاملا رایگان است پس کفش های خود را در بیاورید و به داخل این مسجد بروید.

 

 

2 - ایا صوفیه

در سال 325 امپراطور کنستانتین یک کلیسا بازیلیکا (کلیسا مهم و بزرگ) در این منطقه ساخت اما دو مرتبه این کلیسا سوزانده شد تا اینکه در سال 537 امپراطور ژوستین یکم دستور بازسازی ایا صوفیه را برای بار سوم داد که نتیجه اش تا کنون باقی مانده است. در سال 1453 زمانی که قسطنطنیه با رهبری محمت فاتح به دست ترک ها افتاد ایا صوفیه به مسجد امپراطوری تغییر پیدا کرد و در سال 1936 آتاترک ایا صوفیه را به موزه تبدیل کرد.  امروزه ایاصوفیه به یکی از برجسته ترین نقاط دیدنی استانبول تبدیل شده است.

 

3 - کاخ توپکاپی

برای چهارصد سال کاخ باشکوه توپکاپی محل اقامت سلطان های عثمانی و 1000 کنیز حرمسرا بوده است. سلطان محمت فاتح ساخت این کاخ را در سال 1462 شروع کرد. بعد از سلطان محمت؛ هر سلطانی که به قدرت میرسید قسمت جدیدی به کاخ اضافه می کردند و در طی سال ها مساجد، کتابخانه ها، آشپزخانه ها، اسطبل ها، مدارس و سربازخانه های بسیاری به کاخ اضافه گردید تا اینکه این کاخ تبدیل به مینیاتوری از شهر استانبول شد.

 

4 - بازار بزرگ و بازار ادویه جات

بازار بزرگ استانبول بیش از چهار هزار غرفه در 66 خیابان مارپیچ به اضافه رستوران ها، مساجد و یک حمام ترکی به عنوان بزرگترین بازار سرپوشیده جهان شناخته می شود. گذراندن یک بعد از ظهر در بازار بزرگ استانبول شور و حال خاص خود را دارد، تماشای فرش های زیبا، محصولات سرامیکی، جواهرات، روسری ها و میل کردن راحت الحلقوم ترکی به همراه چای سیب تجربه ای تکرار نشدنی را برای شما پدید می آورد.بازار ادویه جات استانبول در سال 1664 به عنوان قسمتی از مجتمع جدید مسجد امینونو ساخته شد. اگر به دمنوش، ادویه، آجیل، میوه خشک شده، چای، روغن و عسل احتیاج پیدا کردید حتما به این بازار مراجعه کنید.

 

5 - کاخ دولما باغچه

کاخ دولما باغچه (Dolmabache) به قدری زیبا و عظیم است که در زمان بازدید از آن گویی به کشور دیگری سفر کرده اید! این کاخ دارای سبک معماری باروک و نئوکلاسیک است و به قدری زیبا ساخته شده است که قابل قیاس با کاخ ورسای اروپا می باشد. این کاخ به دستور سلطان عبدالمجید یکم در سال 1843-56 بعد از اینکه از کاخ توپکاپی نقل مکان کردند ساخته شد و هزینه ساخت این کاخ برابر است با یک بیلیون پوند در زمان حال! در سال 1924 آتاترک، بنیانگذار و اولین رئیس جمهور جمهوری ترکیه کاخ دولما باغچه را تبدیل به محل اقامت دولتمردان کرد. در اتاق همایش ها این کاخ لوستر باشکو کریستالی با وزن 4.5 تن می باشد قرار دارد که این لوستر هدیه ای بوده است از طرف ملکه ویکتوریا. تمام ساعت های کاخ دولما باغچه بر روی ساعت 9:05 صبح، برای یادبود مرگ مصطفی کمال آتاتورک تنظیم شده اند.

 

6 – موزه معصومیت

در سال 2008 اورهان پاموک نویسنده ترک زبان که برنده نوبل ادبیات شده است یک رمان فوق العاده منتشر کرد به نام "موزه معصومیت" و این رمان داستانی درمورد عشقی است که بین کمال (Kemal) ثروتمند و قوم و خویش دور خود فصو (Füsun) اتفاق می افتد. پاموک در چندین سال اشیایی را جمع آوری کرده بود و در سال 2012 یک موزه نسبتا بزرگ که دارای چهار طبقه است که تمرکز این موزه بر روی خاطرات، دلتنگی و عشق گمشده می باشد.

 

7 – قایق سواری در بوسفروس

تنگه بوسفروس یکی از شلوغ ترین راه های آبی در جهان است  و بهترین محل برای تماشای مناره ها، برج ها و آسمان خراش ها بر روی آب است. سوار یک کشتی محلی در امینونو (Eminönü) شوید و یک کشتی سواری بیست دقیقه ای هیجان انگیز را تجربه کنید.

 

 

8- برج دوشیزه و جزیره شاهزاده

کیز کولسی (Kiz Kulesi) و یا برج دوشیزه (Maiden’s Tower) 200 متر با اوسکودار (Üsküdar) در قسمت آسیایی بوسفروس قرار دارد که این مسیر با کشتی در زمان کوتاهی میسر است. این برج در جزیره کوچکی قرار گرفته است که اولین بار در سال 410 قبل از میلاد مسیح زمانی که فرمانده آکیبیادس یونانی (Alcibiades) برجی برای کنترل عبور و مرور کشتی ها ساخته بود. بر اساس افسانه ها؛  یک امپراطوری دختری داشته است که بی نهایت عاشق او بوده است اما پیشگویی در باره دختر او اینگونه پیشگویی می کند که وی در تولد هجده سالگیش توسط ماری خواهد مرد. امپراطور دخترش را در جایی دور از هرگونه ماری در یک برج داخل یک جزیره می برد. در روز تولد هجده سالگی دختر، امپراطور برای جشن گرفتن دور شدن طلسم یک سبد میوه برای خترش تهیه کرد اما مار داخل سبد بود و دخترک را نیش زد و او در دستان پدرش مرد. جزیره دلربا شاهزاده زنجیره ای از 9 جزیره کوچکتر در دریای مرمره است.هیچ وسیله دارای موتور مانند خودرو و موتور سیکلت اجازه ورود به این جزیره را ندارند و این آرامش به همراه جنگل های کاج، ساحل های خلوت و خانه های تابستانه چوبی عثمانی ها نوید یک سفر سراسر آرام را می دهند.

 

 

برای دریاف اطلاعات بیشتر در مورد تور لحظه آخری استانبول به وبسایت www.alefbatour.com  مراجعه فرمایید.





:: موضوعات مرتبط: تور ترکیه , تور استانبول , ,
:: برچسب‌ها: تور استانبول , تور استانبول 97 , قیمت تور استانبول , بلیط استانبول , بلیط استانبول ارزان , بلیط ارزان استانبول , تور استانبول با قطار , تور زمینی استانبول , قیمت بلیط استانبول , تور مسافرتی استانبول , تور گردشگری استانبول , هزینه تور استانبول , خرید تور استانبول , رزرو تور استانبول , رزرو آنلاین تور استانبول , خرید آنلاین تور استانبول , نرخ تور استانبول , تور استانبول پاییز 97 , تور استانبول مهر 97 , تور استانبول آبان 97 , تور استانبول آذر 97 , تور ارزان استانبول , تور لحظه آخری استانبول , جاذبه های گردشگری استانبول ,
:: بازدید از این مطلب : 729
|
امتیاز مطلب : 8
|
تعداد امتیازدهندگان : 8
|
مجموع امتیاز : 8
تاریخ انتشار : شنبه 17 شهريور 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: