12 حقیقت جالب در مورد برج ساعت لندن و داستان بیگ بن
نوشته شده توسط : admin

برج ساعت لندن یا بیگ بن یکی از نمادهای مشهور لندن است که گردشگران زیادی را به خود جذب می‌کند. این برج ارتفاع 96 متری دارد. در سال 2012 نام رمسی آن به برج الیزایت تغییر کرد. پس از آتش سوزی در کاخ وست مینستر در سال 1834، طی یک مسابقه معماری این سازه طراحی شد و چند سال بعد ساخته شده است. صدای زنگ آن برای اولین بار در 31 مه 1859 به صدا درآمد. این برج هم اکنون پس از چندین سال کارکرد بی وقفه، در حال بازسازی و تعمیر است و این تعمیرات تا سال 2021 ادامه دارد. شاید شما عکسی از برج ساعت لندن گرفته باشید یا آن را در مجموعه عکس‌‌‌های انگلستان دیده باشید، اما واقعاً چقدر ساعت معروف انگلیس را می‌شناسید؟

عکس برج ساعت لندن

1 - بیگ بن نام ناقوس برج ساعت است، نه خود ساعت یا برج

در مقطعی از زمان، برج ساعت لندن لقب بیگ بن را به خود اختصاص داد. نامی که در اصل نه به خود برج و نه حتی ساعت آن، بلکه به بزرگترین زنگ آن داده شده است. بیگ بن که به آن زنگ بزرگ نیز می‌گویند، 2.2 متر ارتفاع دارد، قطر آن 2.7 متر است و وزن آن نزدیک به 14 تن است . این زنگ بزرگ چهار زنگ کوچکتر دیگر را با صدا‌‌‌های مختلف به صدا در می‌آورد.

2 - برج ساعت بیگ بن چندین نام داشته است

اگرچه فرض می‌شود که بیگ بن یک نام دارد ولی این برج یک نام رسمی برای خود دارد. برای سال‌‌‌های زیادی از عمر خود به سادگی به عنوان برج ساعت شناخته شده می‌شد. اما معمولا به خصوص توسط مطبوعات ویکتوریا به عنوان برج سنت استفان شناخته می‌شد. در سال 2012، این سازه نام جدیدی به خود گرفت به نام برج الیزابت که به عنوان بخشی از جشن 60 ساله سلطنت ملکه الیزابت دوم بود. به علاوه، خود ساعت به عنوان ساعت بزرگ وست مینستر نامگذاری شده است. 

کاخ وست مینستر و بیگ بن

3 - این ساعت نام خود را از یکی از دو بن معروف گرفته است

مشخص نیست که نام آن از کدام گرفته شده است اما یکی از آن‌‌‌ها بنجامین هال، مهندس و سیاستمدار قرن نوزدهم است که فرد قدرمتند و از نظر فیزیکی بزرگ بود.
تئوری دیگر این است که این زنگ نام خود را از بنجامین کانت، قهرمان بوکسور سنگین وزن قرن نوزدهم گرفته است.

دیگر نقاط جذاب دنیا را بشناسید

بی ادب ترین و باادب ترین کشورهای جهان

توریستی ترین و زیباترین کشور های جهان

 

4 - یک وکیل و یک منجم ساعت بیگ بن را طراحی کردند

اگرچه ممکن است حدس بزنید که دولت انگلیس وظیفه ساخت چنین ساعت مهمی را به ساعت سازان برتر واگذار می‌کند، اما افرادی که ساعت را طراحی کرده‌اند ساعت ساز نیستند. ستاره شناس سلطنتی، جورج بیدل ایری، مشخصات ساعت را ارائه داد و وكیل، سیاستمدار و سازنده راه آهن، ادموند بكت دنیسون این ساعت را طراحی كرد. 

5 - فقط ساکنان انگلستان اجازه ورود به برج را دارند

اگرچه بیگ بن به عنوان یکی از محبوب ترین جاذبه‌‌های گردشگری انگلستان شناخته می‌شود، بازدید کنندگان خارج از کشور مجاز به فعالیت در برج نیستند. از سال 2010، فقط ساکنان انگلستان می‌توانند در این تور شرکت کنند - و شما باید توسط یک عضو پارلمان مجلس لردها حمایت مالی شوید. در حال حاضر، هیچ یک از اینها واقعاً مهم نیست: به دلیل بازسازی مداوم در برج الیزابت، همه تورها حداقل تا سال 2021 به حالت تعلیق درآمده است.

6 - رسیدن به ساعت نیاز به عبور از پله‌‌‌ها با شیب تند دارد

افرادی که به اندازه کافی خوش شانس هستند و می‌توانند بیگ بن را از نزدیک ببینند، با پله‌‌‌های زیادی رو به رو می‌شوند: آسانسور وجود ندارد، بنابراین تنها مسیر رسیدن به سطح زنگوله یک راه پله مارپیچ 334 پله ای است. 

7 - حمل زنگوله بزرگ بیگ بن تا بالا بیش از یک روز طول کشید

اگر عبور از 334 پله سخت به نظر می‌رسد، تصور کنید که با یک زنگوله غول پیکر 14 تنی بخواهید حرکت کنید که غیر ممکن است. این زنگوله بتوسط جرثقیل تا بالا حمل شد. اما این کار آسان نبود. از ابتدا تا انتهای کار 30 ساعت طول کشید.

8 - برج ساعت کمی به شمال غربی متمایل و کج است

این برج بیش از 160 سال در لندن حضور دارد. برج بیگ بن مقداری شیب به خود گرفته است. امروز برج ساعت تقریباً به فاصله 230 میلی متر از مرکز جا به جا شده و به سمت شمال غربی کج شده است. نظریه اصلی در مورد علت موضوع، خشک شدن خاک لندن در زیر برج است.

برج ساعت لندن در کنار رودخانه تایمز

9 - برج در زمان جنگ به حالت ناشناس می‌رود

به طور معمول، برج ساعت لندن با چراغ‌‌‌هایی درخشان یکی از نمادهای انگلیس است. با این حال، در زمان جنگ، برج ساعت پنهان می‌شود. به این صورت که چراغ‌‌های آن را کم نور و تاریک می‌کند و زنگ‌‌های آن را قطع می‌کند تا از حمله دشمن به خانه‌‌های پارلمان جلوگیری کند. در طول جنگ جهانی اول ساختمان بیگ بن تاریک بود و صدای زنگ‌‌های آن به مدت دو سال قطع شده بود. در طول جنگ جهانی دوم، ساعت تاریک بود، اما صدای زنگ به صدا در می‌آمد. 

10 - بمب‌‌های آلمانی نتوانستند توانند ساعت را منفجر کنند

در طول جنگ با وجود تلاش برای دور کردن توجه‌‌‌ها به برج بیگ بن، ارتش آلمان با هواپیما بمبی را رها کرد. این اتفاق در سال 1941 باعث تخریب ساختمان پارلمان شد. پارلمان و بخش کوچکی از برج نیاز به بازسازی داشتند، اما ساعت از نظر عملکرد کاملاً سالم ماند.

11 – ساعت بیگ بن به دلیل هجوم گله پرندگان عقب ماند

در سال 1949، برج ساعت لندن با یک دسته سار (پرنده ای کوچک) مواجه شد. گروهی از پرندگان تصمیم گرفتند که عقربه ساعت مکانی مناسب برای نشستن است. عقربه مسی آنقدر پرندگان را به سمت خود جلب کرد که وزن آن‌‌‌ها باعث شد ساعت، چهار و نیم دقیقه عقب بماند. مدیریت بلافاصله توانست ظرف چند ساعت این خطا را اصلاح کند.

12 – برج ساعت لندن در سال 2017 برای تعمیرات بسته شد

در اواخر آگوست 2017، برج و ناقوس بیگ بن برای تعمیرات و نگهداری بسته شد . این اقدام برای محافظت از کارگرانی بود تا صدای زنگ موجب آسیب به آن‌‌‌ها نشود. ساعت قطعه قطعه جدا می‌شود، به طوری که چهار صفحه آن تمیز و ثابت می‌شود. چهره‌‌های آن به طور موقت پوشیده خواهد شد، اما یک موتور الکتریکی به حرکت عقربه‌‌های ساعت ادامه می‌دهد تا بتواند زمان را نشان دهد.

بیگ بن به همراه داربست‌های فلزی در حال تعمیر

معماران همچنین قصد دارند این برج را در مصرف انرزی بهینه کنند و همچنین قصد دارند با افزودن آسانسور، توالت و آشپزخانه، آن را مدرن کنند. با این حال، تا زمانی که این پروژه در سال 2021 به اتمام برسد، بیگ بن هنوز فقط در شب سال نو، یکشنبه یادبود (تعطیلاتی در انگلستان که در آن از پیشکسوتان تجلیل می‌شود) و سایر موارد خاص زنگ خواهد زد.

سوالات متداول

✅ برج ساعت لندن کجاست؟

این برج در لندن و در خیابان A302 و در کنار رودخانه تایمز و کاخ وست مینستر قرار دارد.

✅ داخل ساعت بیگ بن چیست؟

داخل بیگ بن، تجهیزات ساعت و ناقوس بزرگی برای صدای اعلام ساعت قرار دارد.

✅ ارتفاع بیگ بن چقدر است؟

ارتفاع برج الیزابت 96 متر است.





:: بازدید از این مطلب : 214
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 22 مهر 1399 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: